Logga in


Skapa Användare
perm_identity
shopping_basket

Aerial Hoop och Aerial Silks


Aerial Hoop och Aerial silks är det perfekta komplementet till din pole dance träning.

Aerial Hoop utövas i en stor stålring som är upphängd med rep i taket.
Aerial Silks är två långa tygbitar som hänger från taket och ända ner till golvet.

Vi utövar dessa två träningsformer med långbyxor och långärmat för att undvika friktion mot huden. I både aerial Hoop och aerial Silks gör vi trick och drops som vi sedan sätter ihop till olika kombinationer för att få ett fint flow i våra rörelser. En mycket rolig och krävande träningsform som garanterar en starkare och smidigare kropp.  Vi håller till i den stora gymnastiksalen som ligger precis bredvid vår studio med hela 6 meter i takhöjd!
                                                            
Kursen är 7 veckor lång och du tränar 1 gång i veckan, varje tillfälle är 90 minuter.  Dessa kurser går man om fler gånger tills man känner sig redo att gå upp i nivå.                     

Våra aerial-klasserNybörjare Aerial hoop/silks
I nybörjarnivån behöver man inga förkunskaper eller styrka och här får ni testa på både aerial hoop och aerial silks. Fokus ligger på att jobba upp styrkan och att vänja oss vid att hänga uppochner. Målet är att kunna dra sig upp och hänga upp och ner och även göra fotknutar av olika slag.                      

Fortsättning

Här börjar vi med lite svårare trick där mer greppstyrka behövs för att orka hänga kvar i tyget. Vi fokuserar på olika trick i fotknut men även drops av olika slag. Vi börjar också öva på combos för att få uthålligheten.  Målet är att känna sig bekväm i drops och att orka genomföra en hel combo.

Advanced
I denna nivå gör vi längre combos, svårare drops och här krävs mycket styrka i både överkropp som i handgreppet. Vi över på att få in mer flow i våra rörelser. Denna kurs förnyar sig hela tiden för att hålla oss uppdaterade i det allra nyaste inom aerial silks.


Priser
Kurs, 7ggr: 1400kr
Privatlektion 1 person, 1h: 800 kr/st
Open Pole/Aerial-kort 10ggr: 500kr


Maila oss för bokning på info@adorepole.se och skriv "Privatlektion" i ämnesraden.