Logga in


Skapa Användare
perm_identity
shopping_basket

Workshops med Anna Valfsson

söndag, januari 13, 2019Som en hyllning till kärleken kör vi även i år en Valentine workshopsdag!
Denna gång kommer underbara Anna (annavalfsson på instagram) till oss. Det blir två workshops och för de som vill finns chansen att boka privatlektioner i slutet av dagen. Detta får ni inte missa!
In och boka din plats under BOKA/Workshops i menyn.

Vi ses!

Ny kursstart vecka 2 2019

måndag, december 24, 2018

 


Nu finns kurserna upp på hemsidan!


Starta året med en utmaning för både kropp och själ! Hos oss kan du boka nybörjarkurser i världens roligaste träningsform, pole fitness.

Den vanligaste missuppfattningen och fördomen vi får höra är att man måste ha grundstyrka för att kunna börja med pole fitness. Detta vill vi här och nu slå hål på. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom träning eller ha styrka, flexibilitet eller dansvana. Allt detta hjälps vi åt att bygga upp under kursens gång.
Våra nybörjarkurser passar dock även dig som har eller tränar mycket och har styrka sedan tidigare.
Vi ser alltid till allas behov och förstår att vi alla är olika, har olika erfarenhet och förutsättningar så vi kan göra det bästa för just dig.
Våra instruktörer har olika utbildningar inom pole fitness, cirkus, dans och träningslära i alla dess former så du kan känna dig trygg och säker när du tränar hos oss.

En fördel som vi är stolta över är att du alltid har en egen stång hos oss på din ordinarie träningstid. Fördelen med detta är att du hinner nöta tricken mer och det blir ingen "dötid" då du behöver vänta på din tur. Vi har dessutom 4 meter höga stänger vilket du kommer uppskatta ju högre i nivå du klättrar. Hos oss finns det utrymme att växa som acrobat!

Förutom pole fitness har vi även nybörjarkurser i aerial hoop och aerial silks, twerk och stretch.
Läs mer om alla våra kurser i menyn under Kurser.

På vår instagram, Adorepolefitness, kan du läsa vad Pole fitness har betytt för några av våra elever. Det är väldigt inspirerande att läsa deras ord så vi rekommenderar verkligen att gå in och kolla på "Elevens ord".

Har du några frågor om kurserna eller rent allmänt, tveka inte att kontakta oss på info@adorepole.se

Sist men inte minst vill vi önska er alla en God Jul och ett Gott nytt år!
Massa julkramar / ADORE crew <3

Iampole.se kommer till oss!

måndag, november 05, 2018

Äntligen kommer I am pole till oss för att hålla workshops. Som vi längtat! Under dagen kommer de sälja kläder i studion med start kl 12:30. Sedan kommer Frida och David hålla två fartfyllda workshops. Även om du inte går någon av workshoparna kan du komma och handla massa fina pole outfits före, mellan och efter varje workshop.


Workshops:
• Kl 13-14:30 Flexy spinny-combos med Frida
• Kl 15-16.30 Gripp 'n Flippin it med David

Läs mer och boka under BOKA/workshops i menyn.

Vi ses!

Workshops 3/11

söndag, oktober 21, 2018

Halloween är runt hörnet och det vill vi fira med en härlig workshop dag!
Lördagen den 3 november har vi öppet för båda prova på pole fitness, OP och härliga workshops!

Läs mer under Boka/workshops i menyn och på vårt facebook-event: We ADORE halloween 2018

Vi ses!

Höstkurserna släppta!

måndag, september 10, 2018

In och boka din kurs!
Bokningarna stänger i slutet av vecka 40.

Pole fitness, Pole dance, stretch, aerial silks & aerial hoop!

Ny kurs!
Stretch ben med Jeanette
Denna kurs är 60 minuter lång och är på 5 veckor.

FOKUS BEN!
Vi kommer använda oss av foam roller och gummiband men framför allt våra egna kroppar för att nå dit vi vill. Vilket mål du än har, komma ner i split, spagat, få bättre pointe eller mjukare muskler över lag så är detta kursen för dig. Vi kommer fokusera på att få ner pulsen och röra oss i en lugn takt så alla hänger med. Vi kommer också fokusera på styrka i vår flexibilitet för att inte bara få en smidig kropp utan också en hållbar kropp. Skillnaden på denna kurs och vår tidigare flexibility är att vi alltid jobbar ensamma här för att när som helst kunna avbryta övningen och inta viloposition. Denna kurs går i en lugnare takt med fokus på avslappning men är lika effektiv som flexibility-kursen. I slutet av varje pass kommer vi köra en avslappningsstund så ni kan sova gott hela helgen.

Vad händer i höst...

måndag, september 10, 2018


Nu under hösten och vinter kommer en hel del hända hos oss som vi vill dela med oss av.

 • Schemasläpp höstperiod 2 och nya rutiner
 • Vi har lite nya rutiner för bokningar som innebär att vi kommer stänga anmälningarna en vecka innan kursstart. Detta innebär att ni måste boka MINST en vecka innan kursstart. Varför har vi då inför detta? Vi vill ha bättre framförhållning när det kommer till kurser som måste plockas bort pga att den har fått för få anmälningar. Vi vill kunna meddela er minst en vecka innan kursstart att kursen blivit inställd eller flyttad så ni kan planera om eller boka en ny plats på en annan kurs osv. Vi känner att det är mest schyst för er att få reda på det i alla fall en vecka innan kursstart.
 •  
 • - Ny hemsida
 • Vår nuvarande administratör kommer lägga ner om ett tag och därför har vi valt att redan nu byta till en nyare smidigare lösning. Detta kommer innebär en hel del förändring på hemsidan. Bland annat kommer ni kunna betala era kurser direkt med kort men även kunna skapa ett login där ni kan ha en bättre överblick på vilka kurser ni har bokat. Historik och annat kommer även finnas på era användare. Vi är mycket exalterade över alla nya möjligheter och vi hoppas att ni kommer gilla den!
 •  
 • - Event hösten och vinter 2018
 • Vårt årliga Halloween-event kommer ligga på en lördag detta år, mer exakt 3 november. Vi hoppas och tror att fler kan komma då det kommer ligga på dagtid och innehålla allt från Prova på, Öppet hus/Open pole och ev någon workshop. Wildwear.se kommer finnas på plats med rabatterade priser på utvalda produkter. En heldag som ni bara inte får missa! Mer info kommer om detta.
 •  
 • - Winter camps
 • Självklart kommer vi ha winter camps även i år! Nybörjar-campet och Intermediate-campet kommer ligga 24-25/11 så SAVE THE DATE! Mer info kommer senare.
 •  
 • - Julavslutning
 • Julavslutningen kommer ligga på torsdagen den 29/11 efter klockan 17.
  Alla som egentligen har lektion på torsdagar kommer flyttas fram till söndagen 25/11. Exakt tid kommer instruktören att meddela.

  Så skriv upp i er kalender dessa viktiga datum!
  - Halloween 3/11
  - Wintercamp 24-25/11 (Nivå 1-4)
  - Julavslutning 29/11

 

Ny kursstart vecka 34

torsdag, juli 12, 2018

Höstens kurser ligger ute!

Nu kan du boka upp dig på höstens första kursperiod. Vi har allt från pole fitness-kurser för alla nivåer, dansklass med fokus Twerk, Stretchklasser och Luftakrobatik (aerial hoop och aerial silks).
Det finns massa roligt att välja mellan så tveka inte att boka upp dig på hösten roligaste träning.
Boka gör ni under Boka/Kurser i menyn.

Varmt välkomna!


Glad sommar!

fredag, juni 29, 2018


Vi på ADORE önskar alla en riktigt fin sommar!

Sommarkurser

måndag, mars 19, 2018

Vi har äntligen bestämt oss för att starta sommarkursen detta år!
Nu slipper ni gå hela sommaren och längta efter träningen.

Vi kommer ha 4 veckors kurser under perioden vecka 26-29:
Nybörjare
Intermediate
Advanced

Sommarkurserna är dels till för att ni ska bli bättre på trick ni redan kan men också en hel del nytt som vi inte lär ut i vanliga klass-schemat kommer finnas med. Mer information om alla klasser, upplägg och andra roliga aktiviteter kommer senare under våren.
Är det så att du vet med dig att du inte kommer kunna gå en kurs, lugn. Vi har summer camps över helger som kanske kan passa bättre.

Glad vår önskar ADORE <3

Kursstart 5 mars och prova på!

fredag, februari 23, 2018

Nu är det snart bara en vecka kvar till den nya kursstarten drar igång. Vi älskar att se alla förväntansfulla ansikten fylla våra salar varje period. Det finns inget bättre!

Vi har redan haft en fullsmockad prova på men det finns fortfarande två kvar ute så är ni sugna på att testa innan ni bokar eller rent av bara vill göra något kul, gå in under boka/prova på för att ta en plats!

Följ oss på Instagram (Adorepolefitness) och facebook (Adore pole fitness) för massa inspiration från alla våra elever

Hoppas vi ses! <3
#adorepolestudio

1 2 3 4 5 .. 6 Nästa