Logga in


Skapa Användare
perm_identity
shopping_basket

Ny kursstart vecka 2 2019

måndag, december 24, 2018

 


Nu finns kurserna upp på hemsidan!


Starta året med en utmaning för både kropp och själ! Hos oss kan du boka nybörjarkurser i världens roligaste träningsform, pole fitness.

Den vanligaste missuppfattningen och fördomen vi får höra är att man måste ha grundstyrka för att kunna börja med pole fitness. Detta vill vi här och nu slå hål på. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom träning eller ha styrka, flexibilitet eller dansvana. Allt detta hjälps vi åt att bygga upp under kursens gång.
Våra nybörjarkurser passar dock även dig som har eller tränar mycket och har styrka sedan tidigare.
Vi ser alltid till allas behov och förstår att vi alla är olika, har olika erfarenhet och förutsättningar så vi kan göra det bästa för just dig.
Våra instruktörer har olika utbildningar inom pole fitness, cirkus, dans och träningslära i alla dess former så du kan känna dig trygg och säker när du tränar hos oss.

En fördel som vi är stolta över är att du alltid har en egen stång hos oss på din ordinarie träningstid. Fördelen med detta är att du hinner nöta tricken mer och det blir ingen "dötid" då du behöver vänta på din tur. Vi har dessutom 4 meter höga stänger vilket du kommer uppskatta ju högre i nivå du klättrar. Hos oss finns det utrymme att växa som acrobat!

Förutom pole fitness har vi även nybörjarkurser i aerial hoop och aerial silks, twerk och stretch.
Läs mer om alla våra kurser i menyn under Kurser.

På vår instagram, Adorepolefitness, kan du läsa vad Pole fitness har betytt för några av våra elever. Det är väldigt inspirerande att läsa deras ord så vi rekommenderar verkligen att gå in och kolla på "Elevens ord".

Har du några frågor om kurserna eller rent allmänt, tveka inte att kontakta oss på info@adorepole.se

Sist men inte minst vill vi önska er alla en God Jul och ett Gott nytt år!
Massa julkramar / ADORE crew <3