Logga in


Skapa Användare
perm_identity
shopping_basket

1. Vad är pole dance?
Svar: Pole dance, eller pole fitness som vi väljer att kalla det, är en träningsform där vi använder en vertikal stång som redskap. Läs mer under Klasser/pole fitness

2. Vad är aerial hoop och silks?
Svar: Aerial Hoop är en träningsform där vi använder oss av en stor metallring som sitter upphängd i taket att göra akrobatik med medan Aerial silks är två långa tygbitar. Ses ofta i cirkussammanhang. Läs mer under Klasser/Aerial Hoop & Silks

3. Måste jag vara vältränad för att börja med pole fitness?

Svar: Nej. Ingen förkunskap krävs för att börja med pole fitness. Du behöver inte vara vältränad, ha flexibilitet eller kunna dansa. Denna träningsform passar alla! Liten som stor, vältränad som icke vältränad, tjej och kille.

 

4. Vad ska man ha på sig?

Svar: Pole fitness: Ta på dig det du känner dig bekväm i, tex ett linne och ett par shorts eller träningsbyxor. När man ökar i nivå kan det krävas att man har på sig t.ex. en sport-BH då vissa trick kräver mer fäste mot kroppen. Vi kör alla våra lektioner barfota.
Aerial Hoop och Silks: Långärmat, byxor och strumpor är att rekommendera annars kan man få onödiga brännmärken på huden. Gärna tighta kläder så dessa inte är i vägen eller åker upp när du gör trick.

5. Kan killar också träna pole fitness?

Svar: Självklart! Det är en lika bra träningsform för killar som för tjejer. Krossa fördomarna och kom på en prova på. Vi lovar att även killar kommer älska denna sport.

 

6. Har ni studentrabatt?

Svar: Vi har 10% rabatt på våra 8 veckors kurser för studenter vid uppvisning av giltligt studentkort. Ta med studentkortet och visa upp vid första tillfället. Glöm inte att uppge koden student2015 vid bokning. Vi kan inte dra av rabatten i efterhand. Läs mer under Priser.  


7. Måste man vara medlem på WorldClass för att träna hos er?
Svar: Nej, man behöver inte bli eller vara medlem på WorldClass för att träna hos oss. Dock har vi ett samarbete med dem som gör det möjligt för oss att ge våra elever fina erbjudanden tillsammans med WorldClass Norrköping. Läs mer under Boka/erbjudanden.                            

8. Har ni någon åldergräns?
Svar: Man måste vara minst 16 år för att kunna träna hos oss. Alla som är under 18 år måste ha med sig målsmans underskrift vid första tillfället. Mail oss för underlag. info@adorepole.se

9. Vad är medelåldern hos er?
Svar: Vi har en åldersgräns på 16 år vilket gör att medelåldern är lite högre än vanliga dansskolor. De som går hos oss är allt ifrån 16-50 år.

10. Jag har en kompis som vill följa med och titta på under klasstid. Är det okej?
Svar: För allas skull har vi sagt nej till att komma och titta på under klasser, open pole eller prova på. Detta pågrund av att alla inte är bekväma med att någon sitter med i salen. Vi försöker skapa en sån trygg stämning som möjligt och våra elever går alltid i första hand. Ibland har vi gratis open pole där man kan ta med sig familj och vänner för att visa vad man gör. Under dessa tillfällen är det okej att ta med någon om personen också tränar under tillfället. Är du osäker på vad som gäller. Kontakta oss på info@adorepole.se