Logga in


Skapa Användare
perm_identity
shopping_basket

Jeanette


Jeanette är grundare av Adore fitness AB tillsammans med Malin sedan 2015. Hon har en bakgrund som rid- och fotbollstjej men alltid varit intresserad av dans och akrobatik. Jeanette testade pole dance första gången 2011 och köpte efter det hem en stång till lägenheten. Under 2013 bestämde hon sig för att göra detta till sitt jobb och idag driver hon Norrköpings pole fitness studio.

Utbildad inom Anatomi/träningslära & träning före/efter graviditeten på Safe Education, Pole Dance-instruktör på studio DQ i Stockholm och Twerk-instruktör av Gal BePole.

Instruerar främst inom pole fitness nivå 3-5, aerial silks / hoop, exotic pole dance och sassylicious.

Malin


Malin äger och driver Adore tillsammans med Jeanette. Förutom pole fitness ägnar hon gärna sin tid på Linköpings Fallskärmsklubb där hon är aktiv fallskärmshoppare och fallskärmsinstruktör. Malin ansvarar för utbildningen av alla instruktörer på ADORE.

 

Utbildad Pole Dance-instruktör på studio DQ i Stockholm och Twerk-instruktör av Gal BePole.

 

Instruerar främst inom pole fitness advanced, spinny pole, flexibility, aerial silks och aerial hoop. 

Linda


Linda har tidigare tränat kampsport med fokus på Thaiboxning, BJJ och MMA. Utöver det gymmar hon gärna. När Linda flyttade från Norrland till Linköping fick hon upp ögonen för fallskärmshoppning och chansen är stor att man hittar även henne på Linköpings Fallskärmsklubb. Pole Dance kom in i Lindas liv 2015 och hon har sedan dess tränat helhjärtat. 


Utbildad Pole Dance-instruktör på studio DQ i Stockholm och Twerk-instruktör av Gal BePole.

 

Instruerar främst inom pole fitness nivå 1. 

Kimsan


Kimsan har erfarenhet inom kickboxning och har tränat på gym innan hon hittade ADORE. Styrka och trick är hennes favorit inom pole fitness. Hon är från början utbildad piercare och jobbar hos Lucky seven och även som produktionsansvarig och teamledare på ett större lager här i Norrköping. Resterande av hennes fritid spenderar hon i studion och bidrar till en rolig och härlig stämning!

 

Utbildad Pole Dance-instruktör på studio DQ i Stockholm.

 

Instruerar främst inom pole fitness nivå 1-2. 

Isabelle  


Isabelle har en bakgrund som dansare främst inom street dance men även i jazz, balett och modern dans. Efter 2 år som danslärare i Nyköping flyttade hon till Linköping för att plugga mer dans och kort efter det fann hon Adore pole fitness och blev fast. Kombinationen styrka, smidighet och dans är perfekt för henne!

 

Utbildad på Balettakademien i Stockholm 2011-2012, Lunnevads folkhögskola 2014-2015 inriktning scenisk dans, Pole Dance-instruktör på studio DQ i Stockholm och Twerk-instruktör av Gal BePole. 

 

Instruerar främst inom pole fitness nivå 1 och bootylicious. 

Maria  


Maria kommer ursprungligen från Åland, Finland men flyttade till Norrköping för att plugga. Maria har tränat och tävlat i artistisk gymnastik en stor del av livet men valde att lägga tävlandet på hyllan när hon flyttade hit. Idag jobbar hon som sportchef och tränare hos Norrköpings GF. Maria håller även i gymnastikträning för ADORES instruktörer. 


Utbildad inom svenska gymnastikförbundet, främst inom artistisk gymnastik, Pole Dance-instruktör på studio DQ i Stockholm och Twerk-instruktör av Gal BePole.

 

Instruerar främst inom pole fitness nivå 1-2, acropole och flexibility. 

Nike


Nike är uppvuxen i Stockholm och det var hösten 2012 som hon provade på pole dance för första gången. Hon föll direkt för denna effektiva och enormt roliga tränings- och dansform. Nike flyttade till Norrköping 2014 för att läsa på universitetet och när ADORE öppnade sin studio var hon en av de första som började träna hos oss.


Utbildad Pole Dance-instruktör på studio DQ i Stockholm och Twerk-instruktör av Gal BePole.

Instruerar främst inom pole fitness nivå 3. 

Linda J


Linda har tidigare jobbat som instruktör på Norrköpings Ungdomscirkus i Eld och Luftakrobatik m.m. till och från i ca 15 år. Hon har en hel rad med utbildningar inom cirkus som Moskvas statliga cirkushögskola - Hoop/luftakrobatik, parakrobatik och handstående m.m. Hon började med luftakrobatik i gymnasiet efter en skada och sedan dess har hon varit fast. Linda kom till oss först för att lånade våra tyg för egen träning och blev sedan intresserad av att testa Pole fitness. Hon har bara hållit på med Pole i ett par månader men klättrar snabbt i nivå.

 

Instruerar främst inom Aerial silks advanced. 

Pia


Pia är utbildad socionom och jobbar med myndighetsutövning. Hon började med Pole dance redan 2014 och är en av våra första elever. Sedan dess har hon gått flera kurser i veckan och hon säger att det bästa med Pole fitness är mixen av smidighet, stryka och sensualitet. Hon är en riktig glädjespridare med mycket energi. Ofta ser man henne på spinny pole när hon går loss i en flowig combo. Hon har länge haft intresse för dans och medverkat i jazzshow dans och musikal som barn/tonåring. 

 

Instruerar främst inom event.