Logga in


Skapa Användare
perm_identity
shopping_basket

Tider


Hittar ni ingen tid som passar? Kontakta oss!

Boka Event


Klicka på ett av datumen nedan. Välj därefter vilken tid du vill boka ditt event. Skapa ett konto och fyll i informationen på nästkommande sida. Därefter skickar vi en bokningsbekräftelse till er mail med massa bra information inför ert event. Har ni ej fått en bokningsbekräftelse kontakta oss, kolla först i skärpposten. Hittar ni inget datum som passar? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vita datum eller med rosa ram = Bokningsbara
Ljusgrå tider = Bokningsbara
Mörkgrå tider = Ej bokningsbara
Möhippa/Svensexa

Letar du efter den perfekta aktiviteten för din väns möhippa eller svensexa? Då är du på rätt spår! Pole dance är en mycket uppskattad och populär aktivitet både bland tjejer och killar. Vi lovar er en unik upplevelse ni aldrig kommer att glömma!Kick off/Privata grupper

Är ni ett gäng vänner eller ett företag som vill göra något ni kommer minnas för livet? Pole dance är en utmanande men rolig aktivitet som för er samman och utlovar många skratt.

Såhär kan det se ut på en möhippa!

Pris: 1 timme 1.500:-

Priset gäller per timme och inte person. Vill ni boka längre än 1 timme, kontakta oss så ordnar vi det.

Vi har totalt 14 stänger men är ni fler kan man dela med en vän.Har ni några specifika önskemål för er aktivitet? Skriv gärna och berätta under övriga önskemål i formuläret vid bokning.Aktivitetsval:

Trick och snurrar: Här blir ni guidade in i Pole fitnessens underbara värld i ett klassiskt prova-på-pass. Vi fokuserar på styrka och teknik medan vi går igenom några av alla snurrar som finns. Vem kan göra den snyggaste fireman eller sitta på stången längst? På slutet får ni såklart några minuter att ta kort på varandra. Vi hjälper gärna till med en häftig gruppbild!

Koreografi: Under denna timma kommer ni få dansa loss runt stången till härliga låtar som får feststämningen på topp. Det blir mycket floor work men även några snurrar som vi går igenom innan och sätter ihop tillsammans med vår dans. På slutet får ni såklart några minuter att ta kort på varandra. Vi hjälper gärna till med en häftig gruppbild!

Twerk (utan stång): Twerk blir bara mer och mer populärt i dansklasser och världen över. Att skaka rumpa är mer utmanande och roligare än man kan tro. Väljer ni detta alternativ kommer ni få lära er några av de mest populära twerkteknikerna som vi sedan sätter in i en koreografi (ej pole dance). Liten eller stor, spelar ingen roll, ALLA kan skaka rumpa!

Mixa? Självklart kan ni mixa mellan alla våra alternativ. Ni kanske vill både testa på pole och twerk. I Övriga önskemål i bokningsformuläret kan ni skriva vad ni önskar göra på just ert event.

Omklädningsrum och duschar
finns precis utanför vår studio på våning 4.
Klädsel: Vanliga träningskläder går bra, men ha gärna på dig shorts eller hotpants om ni bokar pole och något för knäna om ni väljer twerk.