Logga in


Skapa Användare
perm_identity
shopping_basket


Iampole.se kommer till adore! 

 

Äntligen kommer I am pole till oss för att hålla workshops. Som vi längtat! Under dagen kommer de sälja kläder i studion med start kl 12:30. Sedan kommer Frida och David hålla två fartfyllda workshops. Även om du inte går någon av workshoparna kan du komma och handla massa fina pole outfits före, mellan och efter varje workshop.  


Workshops:
• Kl 13-14:30 Flexy spinny-combos med Frida
• Kl 15-16.30 Gripp 'n Flippin it med David                      
Läs mer och boka workshops längre ner.

Pris:
300 kr / workshop
Bokar du båda för du 25% rabatt på hela summan!
Betala vid ankomst. Vi tar endast kort.

--------------------------

Flexy spinny-combos med Frida
Vi kommer att fokusera på kombinationer på spinny och jobba med hur vi både hanterar och hur man snyggt kommer in och ut i tricks och positioner medan stången snurrar. Workshopen kommer innehålla en rad flexycombos, men oroa dig inte om du inte har en helt platt spagat än, det går att göra många trick tillsynes mer flexy än vad man själv är med hjälp av vinklar och vridningar. Jag tänkte också ge er ett litet life hack i hur man får till en helt platt Allegra.
Förkunskaper: Stabil invert på spinny

Följ Frida på instagram: @mindofasailorsdaughter


Gripp 'n Flippin it med David
Workshopen kommer innehålla nya grepp och sätt att använda för att ta sig upp på stången, samt nya coola tricks som får åskådaren att tappa hakan. Vi kommer även gå igenom mina favoriter att flippa och rotera med hjälp av stången. Allt som behövs för denna workshop är en skopa mod.
Förkunskaper: Butterfly, shouldermount, invert

Följ David på instagram: @iamdavidjh

 

Inga händelser hittades.